FÖRRÅD och lager att hyra MITT I STAN – STORAGE ROOM

Vi erbjuder dig som privatperson och företag förrådslösningar med hög service. Här på Storage Room Kungsholmen kan du hyra toppfräscha och moderna förråd och lager, antingen för en kortare period eller mer långsiktigt. Du kan välja att magasinera dina saker tryggt och säkert under flytten eller använda förrådet mer permanent. Hos oss är det enkelt, flexibelt och säkert att hyra. Vi har inga bindningstider eller minimum för antal dagar du vill hyra.

VI VÄRDESÄTTER SÄKERHET OCH PROBLEMLÖSNING

Anläggningen är alltid larmad och helt insynsskyddad och det är bara du som har tillgång till ditt säkra förråd. Vi har säkerhetslås som du köper utav oss på plats. Alla utrymmen är torra och med bra ventilation. När du bokar ett förråd hos oss får du tillgång till vår återvinningsstation så det är enkelt för dig att slänga, rensa och hålla ditt lager uppdaterat.

VÅRA FÖRRÅD OCH LAGER

Vi erbjuder ett brett sortiment av lager- och förrådslösningar och i takt med att ditt företag växter eller behovet ändras för dig som privatperson kan du enkelt byta storlek på ditt förråd eller lager. För dig som företagare och har behov av en säker förvaring av bokföring eller andra viktiga handlingar kan du boka en plats i vårt arkiv. Här kan du lagerhålla allt från en pärm till större partier. Utrymmena är torra med bra ventilation. Våra förrådsstorlekar är från 1kvm till 16kvm och alla förråd är 3 meter höga vilket gör dem rymliga. Den lageryta vi erbjuder är från 50-200kvm och du kan själv välja hur stor yta du vill hyra. För dig som hyr lager här så finns möjligheten att boka truck samt skräphämtning i vår återvinningsstation.

Kolla in Storag Room 360 visning i samarbete med Yta.se 

1-1,5M²

DU FÅR PLATS MED
– Ca 10-20 kartonger

Pris: 850 kronor/månad

BOKA NU

2M²

DU FÅR PLATS MED
- Ca 40 kartonger

Pris: 1 200 kr per månad

BOKA NU

4M²

DU FÅR PLATS MED
-Ca 80 kartonger

Pris: 1 800 kr per månad

BOKA NU

6M²

DU FÅR PLATS MED
– Ca 120 kartonger

Pris: 2 100kr per månad

BOKA NU
Visste du att du även kan hyra kontor, kontorsplats och eventlokal utav oss?
Allt i ett och samma hus!

8M²

DU FÅR PLATS MED
– Ca 180 kartonger

Pris: 2 750 kr per månaden

Vi har även lagerplats att hyra för 400 kr/kvm per månad.

BOKA NU

10-12M²

DU FÅR PLATS MED
– Ca 200-300 kartonger

Pris: 3 500kr - 4 200 kr per månad

Vi har även lagerplats att hyra för 400 kr/kvm per månad.

BOKA NU

16-18M²

DU FÅR PLATS MED
– Ca 300-400 kartonger

Pris: 5 600 - 6 300 kr per månad

Vi har även lagerplats att hyra för 400 kr/kvm per månad.

BOKA NU

Lagertjänster

För dig som vill ha hjälp med lagertjänster så som plock och pack, logistik och annan service finns den möjligheten här. Vår expertis är att lagra ditt material så som du själv vill. Vi har öppet alla vardagar mellan 08.30 – 16.30, ej röda dagar. Önskas service övriga tider går det att tidsboka. Själva förrådet har du tillgång till 06.00-22.00. Skulle du behöva tillgång till ditt förråd övrig tid går det att tidsboka på office@meetingroom.se. Här är det lätt att lasta in och ut från garaget, alternativt att vi hjälper dig med en säker varumottagning och eller leverans.

Kontakta oss

Office Room

Letar du nytt kontor eller kontorsplats? Office Room är ett kontorshotell med både fasta- och flexibla lösningar. För dig som är ute efter gemenskap är detta ett Coworking kontor i öppet landskap.

Läs mer här