Mötesplats – Meeting Room

Det hela började med att XperienceGroup behövde yta. Och när företaget hittade lokalerna på Alströmergatan stod det snabbt klart att de var perfekta – sånär som på en sak: De var alldeles för stora.

Men vi tänkte som så, att kan vi inte själva använda hela lokalen, så kan ju andra få göra det. Och eftersom vi redan arbetade med upplevelsebaserad kommunikation (eller ”brand experience” som det också kallas) var inte steget långt till att applicera våra kunskaper på en uthyrnings- och eventverksamhet.

Så föddes Meeting Room.

 

Lokalen är inte allt

Redan från början stod det klart för oss att lokalen, trots att den är magnifik, inte kunde vara det viktigaste i vår verksamhet. För även om lokalen är fantastisk, så är en lokal trots allt bara vad man gör den till. Det är vad som sker i lokalen som är skillnaden mellan en axelryckning och händerna i taket.

Vad vi egentligen arbetar med är service. En kontaktperson per kund, för att göra allt så smidigt som möjligt. Kreativitet som verktyg och kunskap så att vi kan förstå och uppnå dina mål. För ditt event har ett syfte.

 

MEETING ROOM – KONFERENS, MÖTEN OCH EVENTS

I en gammal ammunitionsfabrik på Kungsholmen ligger Meeting Room! En event- och konferensverksamhet mitt i ett av Stockholms mest spännande områden kombineras en inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för fester, möten och events Eftersom lokalerna är relativt avskalade och stora är de lätta att anpassa efter alla möjliga önskemål. Med små medel i form av ljus och möblering förvandlas de från mässhall till festsal. Så länge 1000m2 räcker funkar Meeting Room till det mesta.

Virtual Tour av Meeting Room – välkommen in

 

Har du en fråga eller vill boka Meeting Room? Då hör du av dig till bokning@meetingroom.se eller ringer +46 8 692 70 00.

Har du frågor om vårt kontorshotell Office Room eller förrådsuthyrning Storage Room? Då hör du av dig till office@meetingroom.se eller ringer +46 8 692 70 00.

 

Elinor Degernäs

CEO / Founding Partner
Direkt +46 727 353 978
elinor.degernas@meetingroom.se

Venus Ababai

Key Account Manager
Direkt: +46 737 563 828
venus.ababai@meetingroom.se

Eva Widner

CFO
Direkt: +46 70 936 08 33
eva.widner@meetingroom.se

 

Kalle Brusbäck

Office Manager
Direkt: +46 70 251 73 71
kalle.brusback@meetingroom.se

Klara Lestin

Reception/Kontorsadministratör
Växel: +46 8 692 70 00
Direkt: +46 73 941 71 14
klara.lestin@meetingroom.se

Malin Jarl

Ekonomiassistent
Växel: +46 8 692 70 00
Direkt:+46 76 050 24 29
ekonomi@meetingroom.se

 

Therese Thomasdotter

Project Manager
Direkt:+46 735 12 38 73
therese.thomasdotter@meetingroom.se

 

Emilie Cammersand

Föräldraledig
Production Manager/Sales
Direkt: +46 73 636 80 59
emilie.cammersand@
meetingroom.se

Alice Lunell

IT support
Alice.lunell@meetingroom.se

Referenser

UNLIMITED MANAGEMENT

”Stort tack för att vi fick hålla vår artist-fotografering hos er.
Meeting Room är snyggt, ljust och rymligt perfekt för en plåtning. Vi är supernöjda med resultatet och kan varmt rekommendera att jobba med den professionella och serviceinriktade personalen. Skulle inte tveka en sekund på att lägga våra externa möten här!”
Linn Ristorp

 

FACEBOOK SWEDEN

”Facebook har haft flera event på Meeting Room, alla med olika ändamål för kunder och samarbetspartners. Vi valde Meeting Room för att det är en mycket trevlig lokal med inslag av industriell känsla och nordisk minimalism som är viktigt för oss på Facebook, då det speglar vår kultur och organisation. Dessutom är lokalerna väldigt flexibla där det finns möjlighet att begränsa delar av lokalen eller tvärtom, öppna upp för ännu större ytor. Läget spelar också väldigt stor roll, centralt och lätt att hitta till med goda kommunikationsmöjligheter.”

Sam Rihani / Head of Marketing Solutions

 

CAPGEMINI SWEDEN

”Tusen tack för ett lyckat event. Ni är professionella, trygga att jobba med, vänliga och extremt serviceinriktade. Vi är väldigt tacksamma för ert stöd genom hela event processen och mycket nöjda med vårt event. Ser fram emot nästa tillfälle att jobba med er!”

Charlotte Diener / Portfolio Marketing & Event Management

Tajt samarbete teknik

www.primetec.com

Tajt samarbete catering och festvåning

www.urbandeli.org

 

Tajt samarbete catering

www.carotte.se

 

Jobba hos oss

Vi söker alltid drivna, kreativa och duktiga medarbetare. Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt