Mötesplats – Meeting Room

Det hela började med att XperienceGroup behövde yta. Och när företaget hittade lokalerna på Alströmergatan stod det snabbt klart att de var perfekta – sånär som på en sak: De var alldeles för stora.

Men vi tänkte som så, att kan vi inte själva använda hela lokalen, så kan ju andra få göra det. Och eftersom vi redan arbetade med upplevelsebaserad kommunikation (eller ”brand experience” som det också kallas) var inte steget långt till att applicera våra kunskaper på en uthyrnings- och eventverksamhet.

Så föddes Meeting Room.

 

Lokalen är inte allt

Redan från början stod det klart för oss att lokalen, trots att den är magnifik, inte kunde vara det viktigaste i vår verksamhet. För även om lokalen är fantastisk, så är en lokal trots allt bara vad man gör den till. Det är vad som sker i lokalen som är skillnaden mellan en axelryckning och händerna i taket.

Vad vi egentligen arbetar med är service. En kontaktperson per kund, för att göra allt så smidigt som möjligt. Kreativitet som verktyg och kunskap så att vi kan förstå och uppnå dina mål. För ditt event har ett syfte.

 

MEETING ROOM – KONFERENS, MÖTEN OCH EVENTS

I en gammal ammunitionsfabrik på Kungsholmen ligger Meeting Room! En event- och konferensverksamhet mitt i ett av Stockholms mest spännande områden kombineras en inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för fester, möten och events Eftersom lokalerna är relativt avskalade och stora är de lätta att anpassa efter alla möjliga önskemål. Med små medel i form av ljus och möblering förvandlas de från mässhall till festsal. Så länge 1000m2 räcker funkar Meeting Room till det mesta.

Virtual Tour av Meeting Room – välkommen in

 

Har du en fråga eller vill boka Meeting Room? Då hör du av dig till bokning@meetingroom.se eller ringer +46 8 692 70 00.

Har du frågor om vårt kontorshotell Office Room eller förrådsuthyrning Storage Room? Då hör du av dig till office@meetingroom.se eller ringer +46 8 692 70 00.

 

Therese Thomasdotter

Business Manager
Direkt:+46 735 12 38 73
therese.thomasdotter@
meetingroom.se

Kalle Brusbäck

Office Manager
Direkt: +46 70 251 73 71
kalle.brusback@meetingroom.se

Emilie Cammersand

Business Manager
Direkt: +46 73 636 80 59
emilie.cammersand@
meetingroom.se

LINNEA LANGLET

CFO
ekonomi@meetingroom.se

ISABELA SCHACHINGER

Production Manager & Receptionist
isabela.schachinger@meetingroom.se

Referenser

SEI Science Forum

“I cannot recommend Meeting Rooms enough. As Project Manager for our flagship conference that attracts over 250 people, the venue is impeccable. The level of service is fantastic when it comes to the quality of the venue, the technical aspects and catering. Therese Thomasdotter, was our liaison person at the venue and the level of efficiency and assistance she provided is second to none. For example we ran out of sandwiches at the event for our panelists and she went out to buy more even though she was incredibly busy. The staff are incredibly courteous and professional and everything was ready when we arrived at the venue so there was very little for us to do. This place is a real find in terms of quality of service, efficiency and price.”

Keith Begg, Project Manager/ SEI Science Forum at SEI Stockholm

 

WEDNESDAY RELATIONS 

”Från första mötet till avslutad konferens överträffade Meeting Room våra förväntningar med fräscha lokaler, utmärkt service och otroligt god mat. Helhetsupplevelsen för våra konferensdeltagare kunde inte blivit bättre”

Evelina Westroth / Event Manager

 

UNLIMITED MANAGEMENT

”Stort tack för att vi fick hålla vår artist-fotografering hos er.
Meeting Room är snyggt, ljust och rymligt perfekt för en plåtning. Vi är supernöjda med resultatet och kan varmt rekommendera att jobba med den professionella och serviceinriktade personalen. Skulle inte tveka en sekund på att lägga våra externa möten här!”

Linn Ristorp

 

FACEBOOK SWEDEN

”Facebook har haft flera event på Meeting Room, alla med olika ändamål för kunder och samarbetspartners. Vi valde Meeting Room för att det är en mycket trevlig lokal med inslag av industriell känsla och nordisk minimalism som är viktigt för oss på Facebook, då det speglar vår kultur och organisation. Dessutom är lokalerna väldigt flexibla där det finns möjlighet att begränsa delar av lokalen eller tvärtom, öppna upp för ännu större ytor. Läget spelar också väldigt stor roll, centralt och lätt att hitta till med goda kommunikationsmöjligheter.”

Sam Rihani / Head of Marketing Solutions

 

CAPGEMINI SWEDEN

”Tusen tack för ett lyckat event. Ni är professionella, trygga att jobba med, vänliga och extremt serviceinriktade. Vi är väldigt tacksamma för ert stöd genom hela event processen och mycket nöjda med vårt event. Ser fram emot nästa tillfälle att jobba med er!”

Charlotte Diener / Portfolio Marketing & Event Management

Tajt samarbete teknik

www.primetec.com

Tajt samarbete catering och festvåning

www.urbandeli.org

 

Tajt samarbete catering

www.carotte.se

 

Jobba på Meeting Room

Vi söker alltid drivna, kreativa och duktiga medarbetare. Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss