Kontorshotell med kontor och kontorsplatser, där ditt företag kan växa

Koll in Office Room 360 visning i samarbete med Yta.se 

Här på Kungsholmen, mitt i ett av Stockholms mest spännande områden samlar vi företag i en kreativ miljö för att stimulera arbetsglädje, synergier och roliga möten. Office Room är ett kontorshotell med Coworking tänk och vi riktar oss till det mindre företaget som här kan ta del av en gemenskap, hjälp med professionell och personlig kontorsservice och viktigt, får ett kontor där det är möjlighet att växa på kort- och långsikt. Vi jobbar med smarta lösningar och korttidskontrakt, allt för att kunna matcha olika behov. Office Room är del av Meeting Room.

Till dig som söker en härlig plats att arbeta på

Vårt kontorshotell erbjuder olika lösningar på kontor och kontorsplatser. Här kan du ingå ett medlemskap i Living Room och få tillgång till vår lounge, du kan hyra en fast- eller flexibel kontorsplats alternativt ett privat kontor.

Receptionen är bemannad alla vardagar mellan 08.30-17.00. Vi har vaktmästeri och enklare It-support som finns på plats och ser till att du installeras och kommer iordning snabbt och smidigt. Vi erbjuder en rad tjänster kring reception och kontorsservice utöver detta, så som catering och växel. Vi har flera mötesrum och telefonbås att tillgå, både bokningsbara och drop in.

Virtual Office

För dig som behöver en kontaktpunkt i Stockholm har vi tjänster inom vårt Virtual Office som vi tror skulle passa dig perfekt. En professionell adress i Stockholm, posthantering, telefonsvararservice och en plats att mötas på. Det går att välja enskild tjänst eller boka hela vårt Virtual paket för 1 750kr per månad. Då ingår medlemskap i Living Room och en plats i vårt affärsnätverk Network Room.

PARKERINGSPLATS

För dig som är bilburen har vi parkeringsplatser i garage som går att boka. Pris: 3 000kr per plats i månaden.

Living Room

Ett medlemskap som ger dig tillgång till alla våra loungeytor på vardagar 08.30-17. Det som ingår är en plats i Network Room, wi-fi och kaffe/te. Ett medlemskap för dig som vill vara en del av en gemenskap, kunna skapa nya kontakter och ha möjligheter att boka mötesrum vid behov.

Membership: 500kr i månaden

Ansök om medlemskap

OFFICE LOUNGE

Office Lounge är vårt öppna landskap där du kan välja att hyra en fast kontorsplats eller flexibel arbetsplats. Våra flexibla platser går att uppgradera med tillgång till mötesrum. Läs mer i serviceinnehåll om vad som ingår.

Fast plats 4 500kr och flexplats från 2500kr i månaden

FRÅGA OM OFFERT

OFFICE ROOM

Privat kontor eller en mer avgränsad yta med skrivbord, skrivbordslampa och skåp. Vi erbjuder rum för 3-50 personer med ytor om 15-300 kvm.

Läs mer om vad som ingår under serviceinnehåll.

Pris per kvm och antal platser

FRÅGA OM OFFERT

SERVICEINNEHÅLL

Beroende på vilket alternativ du väljer, ser serviceinnehållet olika ut, så som tillgång till kontoret, hjälp med post och bud samt tillgången till bokningsbara mötesrum.

Vad ingår i hyran.

Här finns gott om mötesrum, telefonbås, loungeytor och för dig som har behöver större möteslokaler för interna och externa möten och event finns Meeting Room i samma hus. Som hyresgäst på Office Room får medlemspris när du bokar ett möte på Meeting Room. Vi har kapacitet att ta emot 2-300 gäster i en och samma möteslokal.

Vi erbjuder tjänster så som enklare IT-support, catering, virtuellt kontor och förrådslösningar.

Network Room

Hos oss är det fokus på arbetsglädje och driv. Med Network Room bjuder vi in våra medlemmar till nätverksträffar där alla får bekanta sig med varandra och ges ett tillfälle att hitta synergier och affärsmöjligheter. Vi blandar mer traditionella nätverksträffar med inspirerande föreläsningar och trevliga tillställningar så som after works där våra medlemmar får bjuda in egna gäster.

Ansök om att delta

Nätverk och gemenskap

Gemenskap och bra arbetsmiljö och energi är viktigt här hos oss. Varannan fredag har vi after work tillsammans och för dig som är intresserad av nätverk och att skapa nya affärskontakter kan läsa mer om Network Room, vårt egna närverk.

Vi gillar träning och hälsa

Vi samarbetar med SATS som erbjuder alla våra hyresgäster på Office Room 14 procent rabatt, det gäller både nya och de som redan är medlem på SATS. Utöver det så får alla en veckas prova på träning gratis tillsammans med en kollega. Läs mer om erbjudandet här, SATS prova på och medlemsrabatt.

Hitta till Office Room

Du hittar vårt kontorshotell i ett trevligt område med många restauranger och caféer i omnejd. Enbart två minuter från Fridhemsplan som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. För dig som är bilburen finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats i vårt garage.

Office Room är en del utav Meeting Room Gruppen, läs mer om verksamheten här.

Vi som väljer Office Room

100 enterprises, Advance Commerce, Ale Brewery, Alva Labs, Angry Group, Apartment 5 Agency, BNI, Brand Experience Scandinavia, C/O Torngren, Corporate Classified, Creating Moments, Edelström Design, Crowe Horwath, Finality, Gamer Graphics, Gigstr, Greatness, Hasta, Heetch, Inköpsrådet, IT Software Scandinavia, J&J Grouping, Keywordio, KFAB Sverige, Larsson Offsettryck, Leadsius, LeaseOnline Sverige, Lindgren & Lindgren, Lisa Garner, Lucy Media, Mera Nöjen i Norrköping, Natural Talent, Nouw, Oxfam Sverige, PS Communication, Racerekrytering, RollUp Kungen, Sektion 3, Sharingbox, Sisyfos Studio, Stark Relation, Stillacom, Solvero, Sportyard, Suicide Zero, Verksamhetsplatsen, Vägledningsverket, WizzCom 3D Productions, Xynergy Development,  ÅÄÖ

Gigstr

Gigstr är en appbaserad bemanningslösning. Genom sin app och sina gigstrs erbjuder de företag en smart och adminfri bemanning. Alexander, marknadschef på Gigstr säger:

”Vi stormtrivs på OfficeRoom. De kreativa miljöerna, de minst lika kreativa företagen och det fantastiska teamet gör att vi antagligen aldrig kommer lämna. Come join!”

Edelström design

Niklas Edelström driver en grafisk designbyrå och säger så här om Office Room:

 ”Jag föredrar att ha kontorsplats bland en massa andra företagare, gärna med en stor bredd på verksamheter. Det finns det här. Jag gillar också lokalen väldigt mycket. Det blir mycket lyckat att göra om gamla industrifastigheter från sekelskiftet till kontorsyta. Det är också en fördel för mig att det finns lageryta att hyra i anslutning. Eventdelen bidrar också med puls och energi”

Nouw

Elin Skoglund, Editor Chief & Profile Manager på bloggportalen Nouwe säger:

”Jag kände redan från första dagen när jag började sitta på Office Room att jag kände mig som hemma. En stor anledning till varför jag älskar min arbetsplats är för att det sitter så många drivna entrepenörer och företag runt omkring mig. Att ständigt vara omringad av människor får mig att bli motiverad till mitt jobb”

Boka ett mötesrum

Boka ett mötesrum. Vi har mötesrum för 4-50 personer.

Boka direkt

Meeting Room - event och konferens

Är ditt företag i behov utav lite större mötesrum eller lokal för olika events? Då kan vi hjälpa till med det här. I samma hus som kontoret hittar du Meeting Room vår event- och konferenslokal som har kapacitet för 10-300 personer. Bilden visar hur det såg ut när Google nyligen bokade lokalen.

Lokalerna

Storage Room

Har du som företag eller privatperson kartonger och andra saker som tar upp en massa plats? En trappa ner från kontoret hittar du Storage Room där du kan hyra ett förråd eller lagerplats till dina saker. Vet du inte vart du ska lägga bokföringen så kan du hyra en plats i vårt arkivrum. På ett smart och smidigt sätt löser vi dina problem. Våra förråd är från 1-18kvm och lageryta från 50-150kvm.

Boka förråd