OFFICE ROOM – EN ROLIG PLATS ATT ARBETA PÅ

Vi samlar spännande företag i en kreativ miljö för att stimulera bra affärsmöjligheter och roliga möten. Office Room är ett Coworking koncept och erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla arbetsplatser. Här finns möjlighet för ditt företag att växa, vi jobbar med flexibla lösningar och erbjuder korttidskontrakt. Det här är ett kontor för dig som söker en trevlig gemenskap, synergier och affärsmöjligheter mellan bolagen samt en bra och personlig service. Vår idé är att skapa möten som förändrar.

Vårt facilityteam med reception, Office Manager och vaktmästare finns tillhands och hjälper dig med allt från posthantering till att boka fika till dina möten. Vår reception är bemannad mellan 08.30 och 17.00 och hit kan du välja att koppla ditt nummer och låta oss hjälpa dg med inkommande samtal samt växlar samtalen vidare.

Du hittar Office Room i ett trevligt område på Kungsholmen med många restauranger och caféer i omnejd. Två minuter från Fridhemsplan med goda kommunikationsmöjligheter. För dig som är bilburen går det att hyra en parkeringsplats i vårt garage. Självklart kan du boka på service så som biltvätt.

Vi vet att allas behovs ser olika ut. Vissa vill ha en flexibel lösning på grund utav att man reser mycket och andra behöver tillgång till många mötesrum. Vi har något för alla, vi erbjuder kontorsrum – Office Space, fasta kontorsplatser – A Workplace och flexibla kontorsplatser – Office Lounge.

Ta en virtuell rundvandring av kontoret här 360 visning

Ni är självklart varmt välkomna att besöka oss här, boka gärna in en visning!

OFFICE
SPACE

Kontorsrum eller avgränsad yta i öppet kontorslandskap. Vi erbjuder rum för 3-50 personer med ytor om 15-300 kvm.

Eget rum eller yta med skrivbord, lampa och skåp. Det ingår alltid ett visst antal gratis bokningsbara mötesrum

Pris/kvm och antal platser

FRÅGA OM OFFERT

A WORK
PLACE

En fast kontorsplats i öppet kontorslandskap.

Kontorsplats med skrivbord, stol, lampa och skåp. Det ingår alltid ett visst antal gratis bokningbara mötesrum

Pris 4 500 SEK

BOKA NU

OFFICE
LOUNGE

Flexibel arbetsplats några dagar i veckan. Välj att sätta dig vid ett skrivbord eller i några av våra loungeytor.

Här varierar priset beroende på ditt behov av antal dagar på kontoret och tillgången till mötesrum.

Pris från 2 500 SEK

FRÅGA OM OFFERT

SERVICEINNEHÅLL

Beroende på vilket alternativ du väljer, ser serviceinnehållet olika ut, så som eget växelnummer, hjälp med post och bud samt tillgången till bokningsbara mötesrum.

Här finns gott om mötesrum, telefonbås, loungeytor och för dig som har behöver större möteslokaler för interna och externa möten och event finns Meeting Room i samma hus. Som hyresgäst på Office Room får medlemspris när du bokar ett möte på Meeting Room. Vi har kapacitet att ta emot 2-300 gäster i en och samma möteslokal.

Vi erbjuder tjänster så som lättare IT-support, catering, växeltelefonist och förrådsuthyrning.

 

DET SOM ALLTID INGÅR I HYRAN ÄR:

 • Bemannad reception
 • Postfack och tillgång till frankeringsmaskin
 • Kaffe, te, frukt och kolsyrat vatten
 • Internet upp till 100Mbit – trådlöst och fast lina
 • Personligt skåp
 • Telefonbås och loungeytor
 • Kök med kylskåp, mikrovågsugn och matsal
 • Tillgång till skrivare, kopiator och scanner
 • Dusch
 • Cykelställ i garaget
 • Städning fem dagar i veckan
 • Larmbevakning

 

PARKERINGSPLATSER

För dig som är bilburen har vi parkeringsplatser i garage som går att boka. Pris: 3 000kr per plats i månaden.

STORAGE ROOM

För dig som har saker, material och annat du behöver extra plats för kan du boka ett förråd hos oss. På Storage Room en trappa ner erbjuder vi förråd och lagerplatser samt service så som hantering, logistik och packning. Våra förråd är från 1kvm upp till 16kvm och lagret större än så. För dig som vill lagerhålla din bokföring kan du boka en plats i vårt arkivförråd.

Läs mer och boka ett förråd här

Meeting Room

Här finns gott om bokningsbara mötesrum, telefonbås och närhet till vår event- och konferenslokal Meeting Room, för er som behöver samlas för större möten och events. Som hyresgäst får du medlemsrabatt på Meeting Room

Läs mer här

Vi som väljer Office Room

Brand Experience Scandinavia, Apartment 5 Agency, PS Communication, House of Broadcast, Anarchy & Order, Edelström Design, Findity, Gamer Graphics, KFAB Sverige, Mera Nöjen, Pack Train, S Kelding, Sportyard, Stark Relation, WizzCom 3D Productions, Oxfam Sverige, C/O Torngren, Creative Chaos, RollUp Kungen, Lease Online Sverige, Lindgren & Lindgren, Natural Talant, Experience PR, Greatness, Stillacom, Advance Commerce