Kontorshotell med kontor och kontorsplatser, där ditt företag kan växa

Koll in kontorshotellet Office Room 360 visning

Här på Kungsholmen, mitt i ett av Stockholms mest spännande områden samlar vi företag i en kreativ miljö för att stimulera arbetsglädje, synergier och roliga möten. Office Room är ett kontorshotell med Coworking tänk och vi riktar oss till det mindre företaget som här kan ta del av en gemenskap, hjälp med professionell och personlig kontorsservice och viktigt, får ett kontor där det är möjlighet att växa på kort- och långsikt. Vi jobbar med smarta lösningar och korttidskontrakt, allt för att kunna matcha olika behov.

Till dig som söker nytt kontorshotell

Vårt kontorshotell erbjuder olika lösningar på kontor och kontorsplatser. Här kan du ingå ett medlemskap i Living Room och få tillgång till vår lounge, du kan hyra en fast- eller flexibel kontorsplats alternativt ett privat kontor.

Receptionen är bemannad alla vardagar mellan 08.30-17.00. Vi har vaktmästeri och enklare It-support som finns på plats och ser till att du installeras och kommer iordning snabbt och smidigt. Vi erbjuder en rad tjänster kring reception och kontorsservice utöver detta, så som catering och växel. Vi har flera mötesrum och telefonbås att tillgå, både bokningsbara och drop in.

Nätverk och gemenskap

Gemenskap och att vara ett kontorshotell med bra arbetsmiljö och energi är viktigt här hos oss. Varannan fredag har vi after work tillsammans och för dig som är intresserad av nätverk och att skapa nya affärskontakter kan läsa mer om Network Room, vårt egna närverk.

Vi gillar träning och hälsa

Vi samarbetar med SATS som erbjuder alla våra hyresgäster på Office Room 14 procent rabatt, det gäller både nya och de som redan är medlem på SATS. Utöver det så får alla en veckas prova på träning gratis tillsammans med en kollega. Läs mer om erbjudandet här, SATS prova på och medlemsrabatt.

Hitta till Office Room

Du hittar vårt kontorshotell i ett trevligt område med många restauranger och caféer i omnejd. Enbart två minuter från Fridhemsplan som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. För dig som är bilburen finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats i vårt garage.

Läs mer om oss och vår verksamhet här.

Living Room

Ett medlemskap som ger dig tillgång till alla våra loungeytor på vardagar 08.30-17. Det som ingår är en plats i Network Room, wi-fi och kaffe/te. Ett medlemskap för dig som vill vara en del av en gemenskap, kunna skapa nya kontakter och ha möjligheter att boka mötesrum vid behov.

Pris: 250kr i månaden (exkl.moms)

Ansök om medlemskap

OFFICE
LOUNGE

Office Lounge är vårt öppna landskap där du kan välja att hyra en fast kontorsplats eller flexibel arbetsplats. Våra flexibla platser går att uppgradera med tillgång till mötesrum. Läs mer i serviceinnehåll om vad som ingår.

Pris fast kontorsplats: 4 500kr i månaden (exkl.moms)
Pris flexibel kontorsplats: 1 500kr i månaden (exkl.moms)

FRÅGA OM OFFERT

OFFICE ROOM

Privat kontor eller en mer avgränsad yta med skrivbord, skrivbordslampa och skåp. Vi erbjuder rum för 3-50 personer med ytor om 15-300 kvm.

Läs mer om vad som ingår under serviceinnehåll.

Pris/kvm och antal platser.
Hör av er till oss så hjälper vi dig med en offert.

FRÅGA OM OFFERT

Vi har parkeringsplatser och förråd att hyra hos oss!

SERVICEINNEHÅLL

Beroende på vilket alternativ du väljer, ser serviceinnehållet olika ut, så som tillgång till kontoret, hjälp med post och bud samt tillgången till bokningsbara mötesrum.

Läs mer om vad som ingår i respektive upplägg här.

Här finns gott om mötesrum, telefonbås, loungeytor och för dig som har behöver större möteslokaler för interna och externa möten och event finns Meeting Room i samma hus. Som hyresgäst på Office Room får medlemspris när du bokar ett möte på Meeting Room. Vi har kapacitet att ta emot 2-300 gäster i en och samma möteslokal.

Vi erbjuder tjänster så som lättare IT-support, catering, växeltelefonist och förrådsuthyrning.

 

PARKERINGSPLATS

För dig som är bilburen har vi parkeringsplatser i garage som går att boka. Pris: 3 000kr per plats i månaden.

STORAGE ROOM

För dig som har saker, material och annat du behöver extra plats för kan du boka ett förråd hos oss. På Storage Room en trappa ner erbjuder vi förråd och lagerplatser samt service så som hantering, logistik och packning. Våra förråd är från 1kvm upp till 16kvm och lagret större än så. För dig som vill lagerhålla din bokföring kan du boka en plats i vårt arkivförråd.

Läs mer och boka ett förråd här

NETWORK ROOM

Hos oss är det fokus på arbetsglädje och trivsel på kontoret. Med Network Room bjuder vi in våra medlemmar till nätverksträffar där alla får bekanta sig med varandra och ges ett tillfälle att hitta synergier och affärsmöjligheter. Vi blandar mer traditionella nätverksträffar med inspirerande föreläsningar och trevliga tillställningar så som after works där våra medlemmar får bjuda in egna gäster.

Meeting Room - event och konferens

I samma hus finns vår eventlokal som kan bokas för små och stora möten och events. Perfekt för företaget som behöver tillgång till bra mötesrum och större lokal för seminarier, utbildningar och events. Bilden visar inspiration från när Google bokade lokalen.

Hör av dig, så berättar vi mer!

Vi som väljer Office Room

Brand Experience Scandinavia, Apartment 5 Agency, PS Communication, House of Broadcast, Anarchy & Order, Edelström Design, Findity, Gamer Graphics, KFAB Sverige, Mera Nöjen, Pack Train, S Kelding, Sportyard, Stark Relation, WizzCom 3D Productions, Oxfam Sverige, C/O Torngren, Creative Chaos, RollUp Kungen, Lease Online Sverige, Lindgren & Lindgren, Natural Talant, Experience PR, Greatness, Stillacom, Advance Commerce