Så schyssta lokaler och härlig miljö! Känns som att komma till ett startup venue i London eller New York.
Stefan Lampinen, Managing Direcor Nordic / Warner Bros

Lokaler med industriell miljö och flexibel modern inramning

Våra industriella lokaler är moderna och ljusa med inslag av fina designmöbler. Alla möbler är noggrant utvalda för att ge lokalen en inramad hemtrevnad och för att kunna flyttas runt. På så sätt kan vi skapa olika sittgrupper och miljöer i rummet.  Här finns inga fast regler för var scenen ska stå eller var lunchen ska serveras. Vi skräddarsyr dagen och anpassar lokalen utefter önskemål, antal personer och typ event, för alla tillfällen är unika.

Lokalens totalyta är 1000 m2, fördelat på fyra större lokaler och sju mindre konferensrum.

Du kan välja att boka en lokal eller hela Meeting Room. Större sällskap kan dela upp deltagarna i mindre grupper för workshops i våra mindre lokaler och rum.  Börja dagen med konferens och avsluta med en trevlig middag. Vår lokal är flexibel och det finns alltid bra lösningar för ett bra upplägg och fungerande logistik. Läs mer om konferens.

Här kan du ta en egen visning av lokalen 360 VIRTUAL TOUR

Ladda ner vår lokalspecifikation här.

The Lounge

En perfekt lokal för mingel i alla former. Stående lunch, mässa eller fest spelar ingen roll – med 112kvm och plats för 190 minglande personer funka the Lounge till det mesta. Lokalen går också att möblera i biosittning eller med runda bord för 40 personer.

Bilder

The Seminar

En riktigt bra möteslokal. The Seminar är 90 kvm stort och rymmer 100 personer i mingel och 80 personer i biosittning. Använd den råa ytan till en minimässa eller möblera den för ett mindre sällskap. Med loungemöbler, skolsittning, runda bord eller U-sittning är möjligheterna många.

Bilder

The Square

En rymlig och flexibel lokal för mycket och många. 282 kvm och kapacitet för 300 personer i biosittning eller 250 personer i runda bord gör the Square användbar för många olika typer av event, som konferens, middag eller mässa.

Bilder

The Kitchen

För mindre möten, workshops och som matsal är the Kitchen perfekt. Avsluta dagen med en middag eller låt cateringfirman fixa sitt i köket. The Kitchen är 60 kvm stort och rymmer 50 personer i biosittning och 40 personer vid runda bord.

Bilder

The Boardroom

Enkelt, stilrent och funktionellt. The Boardroom är ett konferensrum möblerat för upp till 20 personer i styrelsesittning. Men det fungerar förstås lika bra för andra arbetsgrupper.

Boka direkt

Business Room

Mötesrum för 8 personer. Vi har två likadana – men kan förstås skräddarsy teknik och annat efter dina behov.

Boka direkt

Workshop Room

Mötesrum för 4-6 personer. Fyra stycken finns att tillgå. Perfekt när ni har workshop och ska "diskutera i grupp".

Boka direkt

GRUNDTEKNIK

När du bokar en lokal hos oss ingår alltid följande teknik. Vill du ha något mer är det bara att säga till, så tar vi fram en offert på det du behöver.

  • Trådlöst nätverk 1000/1000
  • Ljudanläggning
  • Ett headset
  • En trådlös mikrofon
  • En projektor och duk alt. en bildskärm
  • En värd eller värdinna som hjälper till att starta upp tekniken

Följande paketlösningar finns alltid att tillgå. Och tillsammans med vår teknikpartner ser vi till att allt fungerar smärtfritt.

SMALL PAKETET

2st extra headset, 1st kördator och en tekniker under körningen (dagtid på vardagar)

Pris: 8 500 kr exkl.moms

MEDIUM PAKETET

3st extra headset, 2st kördatorer, 1st filmuppspelning, 1st bildmixer, 1st klicker, 1st förtitt på scen och 1st klocka samt en tekniker under körningen (dagtid på vardagar).

Pris: 13 500kr exkl.moms

 

LARGE PAKETET

7st extra headset, 2st kördatorer, 1st filmuppspelning, 1st bildmixer, 1st klicker, 1st förtitt på scen och 1st klocka, extra miljöbelysning, en ljudtekniker under körning och en bildtekniker under körning (dagtid på vardagar)

Pris 26 500kr exkl.moms

TEKNIKER

Det går bra att hyra på enbart tekniker.

Pris: från 800kr/h exkl.moms