En skön lokal med industriell känsla och nordisk minimalism som speglar vår kultur och organisation
Sam Rihani, Head of Marketing Solutions / Facebook

Boka er konferens nu, så bjuder vi på frukost!

Bra möten ger förståelse, sprider glädje och skapar samhörighet. Men möten blir inte bra av sig själva. Det krävs kunskap och insikt för att utforma ett möte som uppnår allt det du vill uppnå, oavsett om det handlar om affärsnyttiga kundrelationer eller att få en personalgrupp att komma tätare samman. Kunskapen och insikten har vi – och den ingår för alla som väljer att ha ett möte hos oss.

Sedan finns det förstås en hel del saker som mest bara ska fungera friktionsfritt, så att du slipper tänka på dem. Saker som mat, ljud- och bildteknik och annan markservice. Men sådant är faktiskt självklarheter.

    ”Lokalen är perfekt för Workshops och föredrag av olika former. Flexibilitet hos personal, val av mat gör att man gärna kommer tillbaka”  Lovisa Lönnqvist, CHRO assistent, People & Culture

Konferens – dagkonferens

Mycket att prata om men för lite tid att prata på? Lämna kontoret för en dag och kom till oss på Meeting Room istället. Här sköter vi ruljangsen, så att ni kan koncentrera er på ämnet för dagen. Vi hjälper er med en inramning som bjuder på det där lilla extra. Vi erbjuder färdiga paketlösningar eller syr ihop konferensen utefter dina specifika önskemål.

After work

After work är trevligt. Och slipper du hålla på att fixa och dona själv är det ännu trevligare. Förena nytta med nöje och lägg dagens sista möte hos oss. När mötet slutar och AW:n börjar bestämmer du själv (och skulle ni vilja fortsätta efteråt tipsar vi gärna om kvarterens trevligaste krogar).

Heldagskonferens 20-300 personer

Boka nu så bjuder vi på frukosten. Kaffe eller te, smörgås, färsk frukt och juice. Pris 795kr per person.

Vad ingår i paketet

Halvdagskonferens 20-300 personer

Boka nu så bjuder vi på frukosten. Kaffe eller te, smörgås, färsk frukt och juice. Pris 595kr per person.

Vad ingår i paketet

Frukostseminarie 20-300 personer

En frukost som på riktigt blir dagens viktigaste måltid. Pris 395kr per person.

Vad ingår i paketet

Ett mindre möte 2-20 personer

Välj att boka ett mötesrum per timme, heldag eller halvdag

Läs mer om paketen

Utrustning

I alla våra lokaler finns ordentlig WiFi (100/100) och allmän ljud- och ljusteknik. Den ingår förstås i hyran och under varje lokal specificeras exakt vilken utrustning som finns. Ytterligare utrustning så som möbler och dekor kan vi förstås ta fram vid behov.

Mat och dryck

Människan kan inte leva på Power Point allena. Vi ordnar catering för alla behov tillsammans med våra samarbetspartners. Vi har valt ut dem för att de är pålitliga och duktiga på mat och dryck. Men har du själv en favoritleverantör så samordnar vi förstås gärna med denna istället.

Personal

Ju större evenemang desto mer att hålla koll på. Bra personal hjälper dig med det, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast för dig. Vi kan ordna med projektledare, serveringspersonal, värdar och värdinnor, teknisk personal för ljud och ljus, riggpersonal och ”roadies”, DJ:s och annan underhållning.

Teknik

Trådlöst nätverk 100/100, ljudanläggning, ett headset och en trådlös mikrofon, en projektor och duk/ bildskärm ingår alltid när du bokar. Vår värd/ värdinna finns på plats och hjälper till att starta upp tekniken.

Läs mer om våra teknikpaket

Matlagningsaktivtet

Bryt dagen med en lunchaktivitet eller avsluta med en rolig och god aktivitet. Tillsammans med Kreativa Kök erbjuder vi matlagningsaktvitet i vår lokal The Kitchen.

Fråga oss