Nytt mötesrum

Idag på alla hjärtans dag slog vi upp dörrarna till vårt nya mötesrum The Garage. Som det låter är rummet till en början en lastfick för lastbilar som skulle hämta och lämna gods i fabriken. Nu några 100 år senare fungerar det perfekt som ett mötesrum för presentationer, föreläsningar och kurser. Lokalen har kapacitet till 30 personer sittande och är utrustad med grundläggande teknik.

14 februari 2018

Breakfast Room 22 feb

18 januari 2018

Vi anställer!

ÄR DU VÅR NYA SÄLJ- OCH MARKNADSANSVARIGE MED SKARPT AFFÄRSSINNE?

Vi söker nu en sälj- och marknadsansvarig som ska ansvara för och driva företagets totala försäljning. Arbetet innefattar även att på bästa möjliga sätt exponera och bygga företagets varumärke och kundupplevelse.

Vi tror att du är en affärsdriven man/kvinna som vill vara med på en spännande resa. Då detta är en ny roll på företaget ser vi gärna att du har en vilja att vara med och påverka vårt företag och riktningen framåt med nya tankar och idéer. Som sälj- och marknadsansvarig är du även med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till bolagets VD.

Rollen är både operativ och strategisk. Du behöver vara initiativrik, samtidigt som du arbetar strukturerat mot uppsatta mål. Med fokus på kundnytta kommer du arbeta med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Du driver och ansvarar även för företagets marknadsinsatser och aktiviteter.

DIG VI SÖKER:

Vi tror att du drivs av att skapa relationer samt älskar merförsäljning och affärer. Du är bra på att hitta nya samarbeten och att nätverka. Du är framåt, driven, ger alltid ett professionellt och affärsmässigt bemötande. Du är noggrann och gillar att ta ansvar. Du har god kommunikativ förmåga, muntligt och skriftligt. Både på svenska och engelska.

DINA ERFARENHETER:

 • Du har arbetar med något liknande idag och har gjort det under ett antal år
 • Dokumenterad erfarenhet av proaktiv försäljning, gärna med en tidigare ledande roll men inget krav
 • Du har relevant utbildning inom ekonomi och marknadsföring
 • Du intresserad av och kan sociala medier
 • Meriterande att du arbetat inom eller har förståelse för den bransch vi verkar i. Likaså värderar vi nivå av affärsmässighet och entreprenörsanda.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

 • Ansvara för sälj- och marknadsföring
 • Driva, följa upp och analysera sälj- och marknadsaktiviteter
 • Ansvara för marknadsplan och budget
 • Sätta och följa upp säljmål för samtliga säljare
 • Proaktivt uppsökande säljarbete
 • Utveckla befintlig affär och kunder
 • Konkurrensbevakning och analys
 • Säkerställa kundnöjdhet

Välkomna att skicka in er ansökan till elinor.degernas@meetingroom.se

11 december 2017

En hälsosam start på nya året!

Tillsammans med Kreativa Kök kickar vi igång ett nytt hälsosamt år. I januari är det många som projekt och verksamheter som ska starta upp, man vill komma in i bra och hälsosamma rutiner igen och man är så trött på den tunga julmaten och vill ha inspiration på god och fräsch mat.

Det har vi tagit tillvara på och erbjuder ett konferenspaket för det mindre mötet i kombination med att kocken och kostrådgivaren Cecilia Walton lagar en god och hälsosam lunch som serveras samtidigt som hon håller i en kostföreläsning.

En perfekt start helt enkelt!

23 november 2017

Varumärket idag och imorgon

Stort tack till alla som kom på dagens Breakfast Room event här på Meeting Room. Ett extra tack till Lars Andersson som inspirerade och upplyste oss om vikten av idéerna för att lyckas med sitt varumärke. Spännande att se vilka bolagsjättar som lyckas möta morgondagens behov och trender och vilka som dör ut.

19 oktober 2017

Breakfast Room 19/10

28 september 2017

Julbord 2017

Det är många som tror att det bara går att boka lokal utav oss, men så är det självklart inte 🙂 Vi älskar events och vi hjälper dig med allt som krävs för ett lyckat event. Vi älskar att skapa, förverkliga och överträffa! Nu närmar vi oss julfesterna och vi hoppas få chansen att hjälpa dig att arrangera årets mysigaste och roligaste fest. Vi har färdiga paket att välja mellan, eller så skräddarsyr vi din lösning. Det går också att välja att bara boka lokal och fixa med mat och dryck själv. För på Meeting Room blir festen precis som du vill ha den!

För mer information om julpaketet, besök vår sida festlokal. 

 

11 september 2017

Mobile Academy with Google

Hela denna vecka gästas vi utav våra vänner på Utsikt Kommunikation och deras kund Google. De har verkligen använt lokalens kapacitet och skapat ett Google hus. Det är riktigt coolt 🙂 Ni får vänta nyfiken någon dag till innan vi lägger ut bilder på hur det ser ut. Vi ser fram emot en rolig event vecka här på Meeting Room.

Till detta event hjälper vi till med lokal, projektledning och all mat och dryck under veckan. Vad behöver du hjälp med inför nästa event? Kontakta gärna oss så berättar vi mer! Kontakt

 

5 september 2017

CKRISTMAS IN AUGUST – FACEBOOK

Då har hösten kickat igång på riktigt här på Meeting Room! Här om dagen besökte Facebook oss och de drog in julen redan i augusti 🙂 Kolla vilka fina klubbor som bjöds på, kul med brandingen!

1 september 2017

Mathem

Mathem even 2017

Mathem levernatörsträff 2017

För femte året i rad arrangerade vi MatHems leverantörsträff här hos oss på Meeting Room. Det är ett av årets roligaste event och vi alla har verkligen sett fram emot den här dagen. Så i förra veckan var det då dags för genomförande. På scen förutom Mathems grundare så gästades eventet utav Paolo Roberto och ”Tutight” som sjunger Mathems signaturlåt. ”Handlar du på Mathem… ni har säkert hört den :). Stor eloge till Venus Ababai projektledare för eventet, som genomförde ett mycket lyckat event.

12 juni 2017