Varumärket idag och imorgon

Stort tack till alla som kom på dagens Breakfast Room event här på Meeting Room. Ett extra tack till Lars Andersson som inspirerade och upplyste oss om vikten av idéerna för att lyckas med sitt varumärke. Spännande att se vilka bolagsjättar som lyckas möta morgondagens behov och trender och vilka som dör ut.

19 oktober 2017

Breakfast Room 19/10

28 september 2017

Julbord 2017

Det är många som tror att det bara går att boka lokal utav oss, men så är det självklart inte 🙂 Vi älskar events och vi hjälper dig med allt som krävs för ett lyckat event. Vi älskar att skapa, förverkliga och överträffa! Nu närmar vi oss julfesterna och vi hoppas få chansen att hjälpa dig att arrangera årets mysigaste och roligaste fest. Vi har färdiga paket att välja mellan, eller så skräddarsyr vi din lösning. Det går också att välja att bara boka lokal och fixa med mat och dryck själv. För på Meeting Room blir festen precis som du vill ha den!

För mer information om julpaketet, besök vår sida festlokal. 

 

11 september 2017

Mobile Academy with Google

Hela denna vecka gästas vi utav våra vänner på Utsikt Kommunikation och deras kund Google. De har verkligen använt lokalens kapacitet och skapat ett Google hus. Det är riktigt coolt 🙂 Ni får vänta nyfiken någon dag till innan vi lägger ut bilder på hur det ser ut. Vi ser fram emot en rolig event vecka här på Meeting Room.

Till detta event hjälper vi till med lokal, projektledning och all mat och dryck under veckan. Vad behöver du hjälp med inför nästa event? Kontakta gärna oss så berättar vi mer! Kontakt

 

5 september 2017

CKRISTMAS IN AUGUST – FACEBOOK

Då har hösten kickat igång på riktigt här på Meeting Room! Här om dagen besökte Facebook oss och de drog in julen redan i augusti 🙂 Kolla vilka fina klubbor som bjöds på, kul med brandingen!

1 september 2017

Mathem

Mathem even 2017

Mathem levernatörsträff 2017

För femte året i rad arrangerade vi MatHems leverantörsträff här hos oss på Meeting Room. Det är ett av årets roligaste event och vi alla har verkligen sett fram emot den här dagen. Så i förra veckan var det då dags för genomförande. På scen förutom Mathems grundare så gästades eventet utav Paolo Roberto och ”Tutight” som sjunger Mathems signaturlåt. ”Handlar du på Mathem… ni har säkert hört den :). Stor eloge till Venus Ababai projektledare för eventet, som genomförde ett mycket lyckat event.

12 juni 2017

Network Room

Network Room

Nylansering

Idag lanserar vi Network Room. Ett affärsnätverk för våra hyresgäster på Office Room och kunder på Meeting Room. Vi ville skapa en plattform för alla fantastiska företag och entreprenörer att träffas och möjligen hitta synergier och affärer. Vi är otroligt stolta över vårt koncept Network Room och ser verkligen fram emot dagens första nätverksträff. Är ni nyfikna på att höra mer är ni varmt välkomna att höra av er! Ni kan läsa mer på officeroom.se 

1 juni 2017

Hannover Re Sweden bjuder sina gäster på sydafrikanskt

Baserat i Stockholm är Hannover Rück SE, Tyskland Filial (Hannover Re Sweden) och i fredags hade de sin årliga konferens hos oss. Årets önskemål från kund var att all mat skulle ha sydafrikanskt tema då företaget hade en partner därifrån. Till lunch serverade vi en magiskt god kyckling med kikärtor och couscous, för att därefter runda av dagen med den traditionella sydafrikanska desserten malvapudding & vaniljsås. Vilken hitt!

16 maj 2017

Frukostseminarium

Idag bjöd vi in tillsammans med Wenngarn Event och Konferens till en frukostföreläsning här på Meeting Room. Målgruppen var butikskedjor där ämnet för dagen var upplevelsebaserad shopping, förändrade köpbeteenden och service. Gästföreläsare var Magnus Nelsson från Anarchy & Order som berättade om de starkaste trenderna just nu och varför upplevelser är en av de viktigaste nycklarna till framtidens shopping. Hans Gunnar Orman gästade oss även från QI International som berättade mer om service och grundläggande framgångsfaktorer.

Vi kommer att arrangera fler frukostar framöver och bjuda in till fler spännande ämnen. Gilla oss på Facebook för att hålla utkik efter nästa event.

//Elinor Degernäs

10 maj 2017

Boka nu så bjuder vi på frukost!

2 maj 2017