”Festen blev jättelyckad och alla var så imponerad av festlokalen. Extra eloge till Kalle som var så hjälpsam under våra förberedelser och hela kvällen. Vi är jättenöjda!”
– 60 års kalas, Mats Larsson

Festlokalen dit du kan ta med egen mat och dryck

Vi gillar fest! Alla anledningar att fira är bra anledningar. En väl genomförd arbetsdag eller konferens är gott och väl skäl nog. Så varför inte stanna kvar hos oss efter mötet och slappna av en stund?

En bra fest är minnesvärd

Vad är det som gör en fest riktigt lyckad? Som vi ser saken är en fest något av en föreställning. Musiken, maten, dekoren, stämningen – allt ska passa ihop. Så börja med att tänka igenom vilken känsla du vill ha på på din fest. Ska det vara högtidligt vackert? Lössläppt rajtantajtan? Intimt eller storslaget?

När du har bestämt dig för det hjälper vi dig att göra verklighet av dina visioner.

Avskilt mitt i smeten

Våra lokaler ligger centralt, bara ett par minuters promenad från Fridhemsplan – och ändå är här lugnt och lite avskilt. De gamla industrilokalerna vi håller till i är stora, vitmålade och fräscha. Här är högt i tak och tack vare att lokalen ser ut som den gör, är den också lätt att anpassa och tematisera med enkla medel. I våra lokaler har det hållits såväl bröllopsfester som barnkalas och företagsjubileum.

En lokal som bjuder in till kreativitet

För precis som på teatern kan stora effekter uppnås genom ljussättning av väggar och golv. Att klä pelare och räcken, lägga in mattor eller på andra vis förändra ytskikten ger långt större effekt än vad de flesta på förhand kan föreställa sig. Men vi vet, för vi kan den här lokalen. Läs mer om våra lokaler här.

Hur kan vi hjälpa dig med årets roligaste fest?

Vill du ha fler tips på hur du gör just din fest till den som gästerna pratar om i veckor efteråt? Kontakta oss så hjälper vi dig att planera och designa din livs kväll! Följ oss gärna på Facebook.

BUFFÉ, SITTNING ELLER COCKTAILMINGEL?

Det står dig helt fritt att ordna med maten själv eller låta oss och våra samarbetspartners sköta ruljangsen. Eller kanske ska du ha en aktivitet som får gästerna att slappna av och komma igång?

Boka porslin och möbler – läs mer om våra paket här.

PERSONAL OCH DEKORATION

Vi hjälper gärna till med hela genomförandet – allt ifrån projektledning till DJ:s. Av oss kan du få serveringspersonal, barpersonal, värdar och värdinnor. Vi älskar att arrangera fester och att ta fram förslag till dukning och dekoration.

Efter en rolig kväll kan det vara skönt att bara få gå hem och då hjälper vi dig att ställa iordning och städa undan.

BORDSPLACERING

Här kan du få tips om hur du kan möblera borden inför din middagsbjudning i vår lokal the Square

Läs mer här

UNDERHÅLLNING OCH AKTIVITETER

Vi tar fram förslag på roliga inslag till festen. Det kan vara allt ifrån interaktiva upplevelser (cocktailskolan brukar vara uppskattad) eller mer energigivande teambuildingaktiviteter. Och självklart kan vi hjälpa till att boka konferencier, middagsunderhållning och DJ till dansgolvet. Föreviga minnena och boka på en fotograf till festen. Vi kan hjälpa till med mingelfotograf, porträttfotograf och bröllopsfotograf.

SAMLAS I KÖKET

Den charmiga lokalen the Kitchen passar utmärkt att använda till matlagningsaktiviteter, vin- och spritprovningar och middagar för mindre sällskap. Köket är 60 m2, med bra beredningsytor, flera kylar och förberett för både värmeskåp och ugn. Här skapar du unika tillställningar efter eget huvud.

Tillsammans med Kreativa Kök erbjuder vi roliga och goda matlagningsaktiviteter i vårt kök. Här kan du ta del av olika paketlösningar som vi kan hjälpa till med. Matlagningsaktivitet.

STUDENTFESTER

Vi tar ej emot studentfester hos oss.