Stort, stort tack för allt. Ni har varit helt fenomenala att jobba med och både jag och Google är hur nöjda som helst med resultatet. Vi kommer garanterat tillbaka.
Rikard Elstad /Project Manager på Utsikt Kommunikation

Eventlokal för kreativa och smarta event

Lätta att ta sig till och lätta att ta till sig. Så skulle man lite kort kunna sammanfatta våra lokaler.

Du hittar oss bara två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation. I ett tidigare liv inhyste lokalerna inredningsbutiken R.O.O.M. Att de valde just de här lokalerna är ingen slump, för här är högt i tak med precis lagom mycket industrikänsla bevarad. Det gör dem snygga, ljusa och fräscha, utan att kännas kliniska eller stela.

Event i alla möjliga olika former

Eftersom lokalerna är ganska avskalade och stora nog att rymma det mesta, är de lätta att anpassa efter alla möjliga önskemål. Med små medel i form av ljus och möblering förvandlas de från mässhall till festsal. Detta vågar vi påstå är Stockholms modernaste eventlokal – men vill du ha en mer klassisk känsla går även en sådan att locka fram.

Hittills har här anordnats viktiga lanseringar, små mässor, stora fester och en hel del annat. Så länge 1000m2 räcker funkar Meeting Room till det mesta. Få mer inspiration på Instagram.

Läs mer om våra lokaler här.

Välkommen!

Flexibilitet

Lokalen är lättarbetad med stora öppna ytor. Hela lokalen är vitmålad vilket är perfekt för dig som vill sätta egen prägel på lokalen. Möblera om, branda up eller töm lokalen helt, här är möjligheterna stora!

Lokalspecifikation

Planera ditt event

För att underlätta ditt eventplanerande kan du ladda ner vår planskiss. Du kan även ta en virtuell visning av lokalen under menyvalet.

Planskiss

Dokumetera ditt event

Vi kan varmt rekommender Calle Lindgren som är fotograf och tagit dessa snygga eventbilder på sajten. Calle tar alla möjliga uppdrag, allt från porträtt till mingelbilder. Prata med oss om du är intresserad att boka in Calle.

Portfolio

Teknik

Vi erbjuder olika teknikpaket och proffesionella teknikers på plats för att ditt event ska bli det bästa.

Läs mer om våra teknikpaket

KAPACITET

Maxantal i lokalen / 300 mingel

Maxantal långbord / 300 sittande

Maxantal runda bord / 250 sittande

Maxnivå musik / 90dB

Dansgolv och musik efter 22.00 hänvisas till vår lokal The Seminar

Övrigt / det går bra att ta med egen mat och dryck

PRAKTISK INFORMATION

Totalyta / 1000 m2

Maxbelastning, tak / 100kg per fästpunkt

Maxbelastning, golv / 400kg på en yta

Bredd entrédörr/ 180 cm

Lastzon / direkt utanför entré Alströmergatan 20

STORAGE ROOM

Vi erbjuder flexibla lagerlösningar här hos oss. Här kan du lagerhålla dina eventsaker och vi kan hjälpa till med service så som att ta emot dina leveranserna och buda iväg material vid behov. Perfekt för dig som har dåligt med plats på företaget och vill ha hjälp av några som är vana att hantera eventmaterial. Vår expertis är att lagra ditt material så som du själv vill. Här finns det plats för alla dina saker innan, under och efter ditt event.

Läs mer om vårt lager och förrådslösningar här