Möten, kontor, konferens, och förrådslösningar på en kreativ mötesplats

I en gammal ammunitionsfabrik på Kungsholmen startade vi Meeting Room, en event- och konferensverksamhet. Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden såg vi att vi kunde kombinera en inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning, som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för möten och kontor.

Vårt koncept bygger på en exceptionell service och ett löfte om att vi alltid vill skapa möten som förändrar. Vi optimerar våra kunders arbetsliv och förenklar deras vardag, så att de kan fokusera på affärsnyttan och hitta synergier med andra i huset samt bygga relationer. Här kan våra kunder mötas, arbeta och förvara sina saker på en och samma plats. En plats fylld med energi, flexibilitet och entreprenörsanda. Vi erbjuder konferenslokal, mötesrum, kontorsplatser, kontorsrum samt förråd.

News Room – Ta del av vad som händer här hos oss, våra events och föreläsningar.

Breakfast Room

Den 22 februari bjuder vi in till ett gratis frukostseminarium som kommer att handla om vilka möjligheter digitaliseringen ger oss och hur vi kan dra större nytta av den i vår marknadsföring.

För mer info och anmäldan

Meeting Room – konferens, möten och events

Vi tror på möten som förändrar. Möten som skapar förståelse. Möten som sprider glädje och samhörighet. Möten som ger energi och kraft att ändra tankesätt och utföra stordåd. Meeting Room är en event- och konferensanläggning för alla tänkbara stora och små möten.

Virtual Tour av Meeting Room – välkommen in

Office Room – kontorshotell, kontor och coworking yta

Ett kontorshotell  med ett Coworking koncept riktat mot det lite mindre företaget. Vi vill ge företag en plats att verka med full energi och arbetsglädje. En plats för alla att mötas, nätverka och ha trevligt tillsammans! För att göra detta möjligt har vi vårt forum och nätverk Network Room. För den som söker en mer flexibel lösning går det att ansöka om medlemskap till vår Office Lounge och för den som önskar en mer stationär lösning, går det att hyra fasta kontorsplatser i öppet landskap eller eget kontor.

Virtual Tour av Office Room – välkommen in

Storage Room – förråd och lageryta

I samma hus har vi Storage Room där vi hyr ut säkra och smarta lager- och förrådslösningar till både företag och privatpersoner. Här erbjuder vi magasinering eller hyresperioder över en längre period. Vi erbjuder lagerhantering och tjänster så som pack och plock samt varumottagning.

Virtual Tour av Storage Room – välkommen in

Är du vår nya sälj- och marknadsansvarige med skarpt affärssinne?

Vi söker nu en sälj- och marknadsansvarig som ska ansvara för och driva företagets totala försäljning. Arbetet innefattar även att på bästa möjliga sätt exponera och bygga företagets varumärke och kundupplevelse.

Vi tror att du är en affärsdriven man/kvinna som vill vara med på en spännande resa. Då detta är en ny roll på företaget ser vi gärna att du har en vilja att vara med och påverka vårt företag och riktningen framåt med nya tankar och idéer. Som sälj- och marknadsansvarig är du även med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till bolagets VD.

Rollen är både operativ och strategisk. Du behöver vara initiativrik, samtidigt som du arbetar strukturerat mot uppsatta mål. Med fokus på kundnytta kommer du arbeta med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Du driver och ansvarar även för företagets marknadsinsatser och aktiviteter.

Dig vi söker:

Vi tror att du drivs av att skapa relationer samt älskar merförsäljning och affärer. Du är bra på att hitta nya samarbeten och att nätverka. Du är framåt, driven, ger alltid ett professionellt och affärsmässigt bemötande. Du är noggrann och gillar att ta ansvar. Du har god kommunikativ förmåga, muntligt och skriftligt. Både på svenska och engelska.

Dina erfarenheter:

 • Du har arbetar med något liknande idag och har gjort det under ett antal år
 • Dokumenterad erfarenhet av proaktiv försäljning, gärna med en tidigare ledande roll men inget krav
 • Du har relevant utbildning inom ekonomi och marknadsföring
 • Du intresserad av och kan sociala medier
 • Meriterande att du arbetat inom eller har förståelse för den bransch vi verkar i. Likaså värderar vi nivå av affärsmässighet och entreprenörsanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvara för sälj- och marknadsföring
 • Driva, följa upp och analysera sälj- och marknadsaktiviteter
 • Ansvara för marknadsplan och budget
 • Sätta och följa upp säljmål för samtliga säljare
 • Proaktivt uppsökande säljarbete
 • Utveckla befintlig affär och kunder
 • Konkurrensbevakning och analys
 • Säkerställa kundnöjdhet

Ansök här

Några av våra kunder

Facebook, Spotify, IDG, Apple, CAP Gemini, Waynes Coffee, Mc Donald´s, GANT, Go Konnect, Manpower, Usikt Kommunikation med Google, SAS, IBM, Electrolux, Dagens Media, Know It, Rodebjer, SJ Mathem, Apoteket Hjärta, Kambi, Fieldwork, Gunnebo Nordic, Synsam, The Amazing Society

Network Room

Network Room Vi tror på relationer, nätverk och samarbeten och till våra hyresgäster och kunder har vi tagit fram affärsnätverket Network Room dit man ansöker om medlemskap. Det är ett forum för alla att träffas, lära känna och hitta synergier och förhoppningsvis affärsmöjligheter. Network Room innehåller mer traditionella nätverksträffar och några större öppna events med inspirationsföreläsningar och mingel.

Läs mer