Vårt erbjudande

Vi tror på möten som förändrar. Möten som skapar förståelse. Möten som sprider glädje och samhörighet. Möten som ger energi och kraft att ändra tankesätt och utföra stordåd.

Vi erbjuder våra kunder en exceptionell service och verktygen som behövs för att skapa största möjliga affärsnytta. Detta gör vi på en och samma adress. Här erbjuder vi utrymme för kontor och arbetsplatser. Lokaler för möten, stora som små samt flexibla lagermöjligheter.

Vi ingår i ett nätverk där vi hittar synergier mellan olika företag. Vi har idag valt att segmentera oss inom en specifik bransch, kommunikation. Här hittar du några av landets bästa och mest kreativa byråer inom upplevelsebaserad kommunikation. Vårt erbjudande är unikt och vår räckvidd global.

Vad vi arbetar med är service. En kontaktperson per kund, för att göra allt så smidigt som möjligt oavsett om du är ute efter ett företagsevent, en kontorsplats eller lagermöjligheter. Med kreativitet och kunskap som verktyg så hjälper vi till att ta fram en optimal lösning som passar just dig.

Meeting Room – är en event- och konferensverksamhet som erbjuder fina industriella lokaler och exceptionell service till ditt möte, konferens, event och fest. Vi skapar möten som förändrar.

Office Room –  är ett Coworking koncept och erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla platser. Våra produkter är Office Space, A workplace och Office Lounge. Office Room är en rolig plats att arbeta på.

Storage Room – är en lagerverksamhet som erbjuder säkra och smarta förrådslösningar i toppklass. Här erbjuds du lagerservice och flexibla lösningar.

Välkommen att besöka våra affärsområden ovan.

Några av våra kunder

Facebook, IDG, Apple, CAP Gemini, Waynes Coffee, Mc Donald´s, GANT, Go Konnect, Manpower, Usikt Kommunikation med Google, SAS, IBM, Electrolux, Dagens Media, Know It, Rodebjer, SJ Mathem, Apoteket Hjärta, Kambi, Fieldwork, Gunnebo Nordic, Synsam, The Amazing Society