Möten, kontor, konferens, och förrådslösningar på en kreativ mötesplats

I en gammal ammunitionsfabrik på Kungsholmen startade vi Meeting Room, en event- och konferensverksamhet. Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden såg vi att vi kunde kombinera en inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning, som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för möten och events.

Verksamheten Meeting Room har härefter utvecklats och två nya verksamhetsområden har växt fram. Vi har gått från att enbart vara en möteslokal till att verka som en mötesplats, med ett Meeting Room, ett Office Room och ett Storage Room.

Vårt möteskoncept bygger på en exceptionell service och ett löfte om att vi alltid vill skapa möten som förändrar. Vi optimerar våra kunders arbetsliv och förenklar deras vardag, så att de kan fokusera på affärsnyttan och hitta synergier med andra i huset samt bygga relationer. Här kan våra kunder mötas, arbeta och förvara sina saker på en och samma plats. En plats fylld med energi, flexibilitet och entreprenörsanda.

Vi tror på relationer, nätverk och samarbeten och till våra hyresgäster och kunder har vi tagit fram affärsnätverket Network Room dit man ansöker om medlemskap. Det är ett forum för alla att träffas, lära känna och hitta synergier och förhoppningsvis affärsmöjligheter. Network Room innehåller mer traditionella nätverksträffar och några större öppna events med inspirationsföreläsningar och mingel.

Meeting Room – konferens, möten och events

Vi tror på möten som förändrar. Möten som skapar förståelse. Möten som sprider glädje och samhörighet. Möten som ger energi och kraft att ändra tankesätt och utföra stordåd. Meeting Room är en event- och konferensanläggning för alla tänkbara stora och små möten.

Virtual Tour av Meeting Room – välkommen in

Office Room – kontorshotell, kontor och coworking yta

Ett kontorshotell  med ett Cowering koncept riktat mot det lite mindre företaget. Vi vill ge företag en plats att verka med full energi och arbetsglädje. Ett forum för alla att mötas, nätverka och ha trevligt tillsammans och för att göra detta möjligt bjuder vi in till vårt Network Room. För den som söker en mer flexibel lösning finns medlemskap till vår Office Lounge och för den som önskar en mer stationär finns fasta kontorsplatser i öppet landskap eller eget kontor att hyra.

Virtual Tour av Office Room – välkommen in

Storage Room – förråd och lageryta

I direkt anslutning till Meeting Room och Office Room hyr vi ut säkra och smarta lager- och förrådslösningar till både företag och privatpersoner. Här erbjuder vi magasinering eller hyra över längre period. Vi erbjuder lagerhantering och tjänster så som pack och plock samt varumottagning.

Virtual Tour av Storage Room – välkommen in

 

Några av våra kunder

Facebook, IDG, Apple, CAP Gemini, Waynes Coffee, Mc Donald´s, GANT, Go Konnect, Manpower, Usikt Kommunikation med Google, SAS, IBM, Electrolux, Dagens Media, Know It, Rodebjer, SJ Mathem, Apoteket Hjärta, Kambi, Fieldwork, Gunnebo Nordic, Synsam, The Amazing Society