Office Room – en härlig plats att jobba på!

Vi samlar spännande företag i en kreativ miljö för att stimulera bra affärsmöjligheter och roliga möten. Office Room är ett Coworking koncept och erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla arbetsplatser. Här finns möjlighet för ditt företag att växa, vi jobbar med flexibla lösningar och erbjuder korttidskontrakt. Det här är ett kontor för dig som söker en rolig plats med bra service.

Gemenskap är viktigt här hos oss och den skapar vi i ett öppet landskap och sociala sammanhang så som gemensamma frukostar, luncher och after works.

 

Vårt facilityteam med reception, office manager, vaktmästare och enklare It-support finns tillhands under kontorstid. Vår reception är bemannad av Klara mellan 08.30 och 17.00. Hon hjälper er med service så som posthantering och att beställa fika till ert möte.

 

Här kan du hyra en parkeringsplats i vårt garage, ett förrådsutrymme i vårt Storage Room, hyra en större event- och konferenslokal till er konferens på Meeting Room och få hjälp med flytten hit.

 

Office Room är en del av Xperience Group, här hittar du några av landets mest kreativa byråer inom upplevelsebaserad kommunikation.

 

Vi som väljer Office Room

PS Communication, Brand Experience Scandinavia, Apartment 5 Agency, House of Broadcast, Two for a Tango Brand Alliance, Anarchy & Order, Missing People, Edelström Design, Findity, Gamer Graphics, K&J Grouping, KFAB Sverige, Mera Nöjen, Pack Train, S Kelding, Sportyard, Stark Relation, WizzCom 3D Productions, Oxfam Sverige, 27 Kilobyte

 

 

Välkomna in på en fika så visar vi dig runt och berättar mer!

 

Office Room

Letar du kontor för dig och dina kollegor? Vi erbjuder olika storlekar på ytor som du och dina kollegor kan välja emellan. Vi har avgränsade ytor från 3-30 personer.

 

Pris/kvm och antal platser

 

A workplace

Söker du en fast kontorsplast? Vi erbjuder kontorsplats i ett öppet landskap och mer avskilt.

 

Pris från 4 500 SEK

Office Lounge

Letar du efter en mer flexibel lösning? Här kan du välja att hyra en flexibel arbetsplats. Du väller att sätta dig vid ett ledigt skrivbord eller slå dig ner i någon av våra trevliga loungeytor. Ett bra alternativ för dig som inte behöver vara på kontoret varje dag. Hur ser ditt behov ut?

Kontakta oss för prisförslag.

Vårt facilityteam med reception, office manager och enklare It-support finns tillhands under kontorstid. Vår reception är bemannad av Klara mellan 08.30 och 17.00.


Boka en visning

Storage Room

Smarta lagerlösningar mitt i city! Vi erbjuder säkra förrådsutrymmen i olika storlekar och förvaring under kort och långtid. Perfekt för dig som hyr kontorsplats på Office Room.


Läs mer

Meeting Room

Boka ditt möte, event eller konferens på Meeting Room. I anslutning till Office Room hittar du Stockholms tuffaste lokal med kapacitet upp mot 300 personer.


Läs mer